Rolstoelbus van Woej uitgebrand

30 juli – Afgelopen nacht is bij het Wijk- en Dienstencentrum De Plint één van de rolstoelbussen van Stichting Woej uitgebrand. De bussen stonden daar geparkeerd toen rond 4.30 uur een ervan in lichterlaaie stond. De brandweer kon overslaan op de andere bussen, bomen en woningen voorkomen. Door de brand zijn ouderen en kwetsbare inwoners gedupeerd. Woej bus uitgebrand - 1De bussen van Woej worden dagelijks ingezet om deze doelgroep naar hun dagactiviteiten te vervoeren. ‘Het is niet zeker of alle geplande zomeractiviteiten voor oud en jong, als WoejPret, Cultuurmenu, de Winkelbus en dergelijken activiteiten door kunnen gaan’, zegt Michelle Zeef van Woej. ‘Er wordt alles aan gedaan om dit gat in de planning zo snel mogelijk op te lossen’. De technische recherche heeft de zaak in onderzoek.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.