Een bijna stilleven van staketsels

CBS StillevenIMG_85201 september – De sloop van het CBS-gebouw (anno 1968) heeft deze zomer veel stof doen opwaaien maar nu is het einde in zicht met het groen van de bomen op de achtergrond. Omwonenden slaken een zucht van verlichting. Sinds begin van het jaar werd er met grof geschut gebeukt en geboord, voelbaar tot in huiskamers. Dat vraagt misschien wel om enige tegemoetkoming in de vorm van ‘compensatie’. Wie weet. Van de 13 etages is nog een verdieping te gaan, te zien aan dit bijna stilleven van betonnen staketsels. Sinds 2008 stond het gebouw leeg en dat kostte circa een miljoen euro per jaar. Het duurde lang voordat de verkoop door het Rijk kon plaatsvinden en overeenstemming kwam over herontwikkeling op deze locatie.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.