Kruipdoor sluipdoor de Kerkbrug over

kerkbrug DSC075295 september – Het was weer eens raak met de elektriciteit van de Kerkbrug. De brug liep vast op de tingelende slagbomen na die horizontaal gestrekt gingen en bleven. Maar ja, je moet op tijd thuis zijn voor een wachtend kind, huiswerk of de verhitte ovenschotel. Geduld raakt op en fietsers handelen naar bevind van zaken. Bijna zoals die bekende schapen over de dam waarvan de eerste het voorbeeld geeft met vele volgelingen van dien. Met z’n allen lenig onder de bomen door op die ene mevrouw rechts na die het er niet op waagt. bord westervliet DSC07543De politie wordt gebeld en vervolgens de provincie Zuid Holland die de brug in beheer heeft. Er komt een monteur die begint te sleutelen. Na een uur is het defect verholpen en kan de brug weer open. Einde acrobatiek die gevolgd werd door fotograaf Ap de Heus. Een brug verderop (de Wijkerbrug) is doorgang onmogelijk door werkzaamheden. De Westvlietweg (pardon de Westervlietweg zoals we lezen) is daardoor vanuit Voorburg niet makkelijk te bereiken. Het kan verkeren.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.