Ballotage ArtiBrak van nieuwe kunstenaars

15/16 oktober – Kunstenaars uit Voorburg en omgeving – of zij die zich hierbij betrokken voelen – kunnen maandag 2 november deelnemen aan een nieuwe ballotage van kunstenaarsvereniging ArtiBrak in Voorburg. Een commissie van beeldende kunstenaars zal het ingebrachte werk beoordelen. Degenen die worden toegelaten treden toe tot de beroepsvereniging van zo’n 100 kunstenaars en krijgen naast contacten met vakgenoten ook uitgebreide expositie- en verkoopmogelijkheden in een mooie galerie op een zichtlocatie in Voorburg. Ze treden in de voetsporen van bekende kunstenaars als Aart van den IJssel, Marian Gobius en Ben Aalbers, die mede aan de wieg stonden van ArtiBrak. De vereniging roept met name kunstenaars, die ruimtelijk werk maken, op te balloteren. Aanmelden kan met een e-mail naar artibrak2007@gmail.com.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.