Bom opgekropte energie ontploft in sneeuw

Sijtwendepark DSC_06718 februari – Het was een weekeinde zoals de meeste kinderen nog nooit hadden meegemaakt. toevoeg pret DSC_0691Ontelbare mooi kiekjes zijn er dan ook gisteren geschoten voor het familiealbum. Wat een uitbundigheid overal in de sneeuw, zoals we o.a. zagen in het Sytwendepark waar de heuvels topdrukte te verwerken kregen. mensen van voren DSC_0708toevoeg heuvel DSC_0709Het leek op een bom van energie die tot ontploffing kwam. Glijden, schreeuwen, vallen, klimmen en zwaaien van plezier. Eindelijk kreeg die opgekropte corona-energie weer eens de vrije loop, of het nu -13 graden gevoelstemperatuur was of niet. Feest in de sneeuw. 3 van heuvel DSC_0665Enkelen kozen voor de ‘waterslee’ en hadden het rijk alleen. op het water DSC_0712Onderweg kom je ook vanzelf een vader tegen die twee kinderen met paraplu in een krat op de slee trekt. kinderen krat DSC_0626Rodelaan DSC_0623Palmstraat DSC_0611In straten heerste rust zoals in de Van der Palmstraat, de Laan van Leeuwesteyn en de Rodelaan. laan van lkeeuwensteuyn DSC_0728En op het Oosteinde werd een serieuze poging gedaan om het fietspad schoon te ploegen. sneeuwschuiver DSC_0642Die besneeuwde palm in de tuin aan het Oosteinde heeft het even zwaar maar komt er wel weer bovenop. palm DSC_0738En na afloop wachtte thuis hete chocolademelk, waarbij de sneeuwpop ter sprake kwam die stilletjes aan het zoomen was met collega-poppen in de regio. sneeuwzoom PHOTO-2021-02-07-21-21-19

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.