‘Bouw villa’s Vlietland ten koste natuur’

27 februari – ‘Vlietland moet groen en open blijven!’ Met die boodschap organiseert GroenLinks samen met PvdA, SP, Water Natuurlijk, Vrienden van Vlietland en Burgerinitiatief Vlietland op zondagmiddag 12 maart een demonstratieve optocht in Vlietland-Noord.

‘De plannen voor een park met recreatievilla’s in Vlietland Noord hebben terecht veel stof doen opwaaien’, zegt Natalie van Weers, fractievoorzitter van GroenLinks in Leidschendam-Voorburg . ‘Het bestemmingsplan gaat ten koste van natuur, water en van de recreatiemogelijkheden van de inwoners van onze regio, die er graag komen’.

De demonstratie begint om 15.00 uur op het veld bij de verhoging langs het Karperpad. Vanaf 14.15 wordt er verzameld bij de blauwe (fiets)brug in Voorschoten. De organisatie roept iedereen die Vlietland groen en open wil houden op om zich bij de demonstratie aan te sluiten.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.