‘Snel alle verhalen in gemeente horen’

7 maart – Waarnemend burgemeester Jules Bijl (links) droeg gisteravond de ambtsketen en voorzittershamer van de gemeenteraad over aan zijn opvolger Martijn Vroom (48). Deze werd tijdens een bijzondere raadsvergadering door Commissaris van de Koning Jaap Smit beëdigd als de nieuwe burgemeester van Leidschendam-Voorburg. De commissaris feliciteerde de inwoners ‘met deze energieke, stevige maar ook benaderbare burgemeester’. Installatie Martijn Vroom

Namens de regionale burgemeesters zei Marja van Bijsterveldt (burgemeester van Delft), dat Leidschendam-Voorburg boft met Vroom, die zij ‘een eerlijk, positief en open persoon’ noemde en ergens voor staat. In zijn installatierede zei Vroom gaf dat hij veel zin heeft om de veelkleurigheid en grote diversiteit aan mensen, organisaties en ondernemers in de gemeente te leren kennen ‘door zo snel mogelijk de vele verhalen van Leidschendam, Stompwijk en Voorburg te horen’.  (Foto Michiel Groen)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.