Museum Swaensteyn tijdelijk dicht

20140620-2014June_Museum-Swaensteyn_1A9B9577foto-_Charles-Groeneveld26 mei – Na de succesvolle overzichtstentoonstelling van de Voorburgse kunstenaar Rik van Iperen sluit museum Swaensteyn tijdelijk de deuren wegens verbouwing die tot september duurt. In november gaat het museum voor een korte tijd opnieuw dicht voor de opbouw van de grote tentoonstelling Met Huygens aan Tafel die op 9 december geopend wordt. Tijdens deze tijdelijke sluiting wordt de Notariszaal geschikt gemaakt voor bruiklenen, zoals het verstevigen van de muren voor de zwaardere schilderijen. Voor een stabiele klimaatregeling worden deuren van veiligheidsglas geïnstalleerd. Ook komen er rolluiken en worden de vloeren aangepakt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.