Nieuw deel park Vreugd en Rust

Vreugd en rust nieuws PHOTO-2023-08-30-20-02-4031 augustus – Geen vierkante meter van de voormalige dierenweide in park Vreugd en Rust blijft onberoerd. Sinds kort gaat daar alles op de schop. Daarmee wordt uitvoering gegeven aan het plan van een totale reconstructie. De gemeente, met name aangezet door stichting ‘Mooi Voorburg’, bouwde het initiatief uit om het destijds door landschapsarchitect Zocher ontworpen park eigentijdser te maken. De gemeente draagt zorg voor de uitvoering en het zijn geen halve maatregelen die genomen worden. Eigenlijk kun je zeggen: opnieuw beginnen. Hedendaagse opvolgers van Zocher denken  bij de inrichting aan duurzaamheid, ecologie, attractiviteit en biodiversiteit. We gaan het straks allemaal zien. Als alles meezit nog dit jaar. Vreugd en rust PHOTO-2023-08-30-20-02-40

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.