Oud-burgemeester prijst Huygens aan

4 september – Het Huygens Festival (21- t/m zondag 24 september) wordt nu ook landelijk aangekondigd en wel met een radiospot ingesproken door oud-burgemeester Bas Eenhoorn. Vanaf woensdag 6 september zal de spot tot aan het begin van het festival een paar keer per dag te horen zijn op NPO Klassiek. ‘De stem van Eenhoorn is karakteristiek’, zegt Huygens-secretaris Rozenberg. ‘Op deze manier maakt hij weer een mooie connectie met Voorburg’. Voor het programma en tickets van het Huygens Festival 2023 zie www.huygensfestival.nl. Op de festivalposter een foto van Hilbert Krane met Kate Moore van het Herz Ensemble. Huygens estival 23 HF Poster foto HF 2023 - Foto Hilbert Krane Fotografie

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.