Rebels protest via Herenstraat naar A12

8 september – Protestgroep Extinction Rebellion is opnieuw begonnen aan een protestmars langs de A12 richting Den Haag. De route komt ook door Voorburg. Vrijdag 8 september gaat de mars in de namiddag langs station Ypenburg richting station Voorburg. Op zaterdag 9 september gaat de mars van station Voorburg naar station Den Haag. De organisatoren zeggen zich aan de regels te zullen houden en geen confrontaties met lokale autoriteiten uit te lokken.

Mensen kunnen zelf bepalen waar en wanneer zij bij de mars aansluiten. Het is daarom niet bekend hoeveel personen vrijdag en zaterdag aan de mars deelnemen. De verwachting is dat de mars eind van de middag in Voorburg aankomt. Deelnemers worden opgeroepen zelf een overnachting te regelen bij familie, kennissen of een camping of terug naar huis te gaan.

De wandelaars lopen vrijdag vanuit Leidschenveen langs de A12 via de Kerkbrug door de Herenstraat naar station Voorburg. Zaterdag gaat de mars vanaf het stationsplein in Voorburg langs de A12 naar Den Haag.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.