Sluiting Voorburg; alleen servicecentrum in Leidschendam

13/12 – Het informatiepunt ’t Swaentje aan de Herenstraat gaat definitief dicht, als het aan het College van B&W ligt. De gemeente zegt dat gebleken is dat er weinig reden is om de proef die in april begon, op die locatie te verlengen. Ook de openstelling van het servicecentrum op woensdagavond vervalt. Vanaf 1 januari 2013 kunnen inwoners van Leidschendam-Voorburg voor hun paspoort, rijbewijs of andere gemeentelijke producten en diensten op afspraak alleen nog terecht in het Servicecentrum in Leidschendam. Het college van B & W zegt hiermee het besluit van de gemeenteraad te volgen, maar de Raad moet nog wel akkoord gaan. Het informatiepunt verhuist dan naar het Corbulogebouw, Prins Bernhardlaan 183. Hier kunnen inwoners terecht voor gemeentelijke informatie en het direct maken van een afspraak. Wethouder Saskia Bruines: ‘Het sluiten van het Servicecentrum in Voorburg heeft gevolgen voor onze inwoners. Maar met de mogelijkheid veel producten digitaal te bestellen is langskomen niet meer nodig. Ook het thuisbezoek van een ambtenaar is op afspraak mogelijk. Inwoners kunnen vertrouwen op de kwaliteit van dienstverlening’. Voor veel Voorburgers betekent dat een retourtje Leidschendam.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.