Kerstmis 2012: Run op gratis goederen en etenswaren

22/12 – Uit Wassenaar, Voorschoten en Voorburg kwamen circa 500 mensen af op Woej in Voorburg waar een ‘weggeefmiddag’ was georganiseerd. De mensen konden kleding, speelgoed, huishoudelijk apparaten en etenswaren meenemen die door sponsors bijeen waren gebracht. Deze weggeefmiddag is specifiek bedoeld voor mensen die leven van een minimuminkomen. ‘Dat het zo druk was had Mirjam Stichter van Woej niet verwacht’, zegt Ap de Heus die foto’s maakte. ‘De mensen werden in groepen binnen gelaten en vlogen af op wat er tafels lag. Alles was gratis’. Namens het college van B&W was wethouder Rensen aanwezig en ook hij werd geconfronteerd met de sociale werkelijkheid rond Kerstmis 2012 in Voorburg.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.