Verf op tegelwand houdt niet, alles moet opnieuw

27/12 – Hoe kan dit nu, vraagt lezer Paul Haeser zich verbaasd af. ‘Ik keek onder het viaduct Utrechtsebaan, maar de hekken zijn weg en het begin van kunstwerk op tegelwand ook’. Een vreemde zaak die ook al ontdekt was door Ap de Heus. Hij maakte een foto van de onbeschilderde tegelwand terwijl die nog maar kort er voor vlijtig en kleurrijk beschilderd was. Dan meldt schilder Geert zich en verklaart het raadsel: ‘We hadden een probleem met de verf die niet goed op muur hield. We zijn aan het onderzoeken of het aan de verf lag, de muur, de luchtvochtigheid, temperatuur of een combinatie hiervan. Helaas zitten nu de feestdagen er even tussen maar we gaan in januari weer vrolijk verder’. Maar waar het aan ligt is nog onduidelijk.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.