Schade aan containers na brand in vuilnisbelt

31/12 – Waarom het zo lang moest duren voordat Avalex ter plaatse was is onbekend. Maar dat dit voortaan anders moet is duidelijk. Na allerlei telefoontjes sinds afgelopen donderdag (4 dagen!) lukte het maar niet om het huisvuil te ruimen dat bij de containers aan de Van de Wateringelaan hoek Van Egmondestraat achtergelaten was. Vandaag werd het vuil weggehaald nadat er inmiddels brand was gesticht. Het resultaat is niet zo best, schade aan de containers. Om moedeloos van te worden, zegt wijkvertegenwoordiger Ap de Heus die het weekeinde een soortgelijke vuilnisbelt aan de Von Geusaustraat aantrof. ‘Dit moeten we echt stoppen’.
Reactie van Lia Hartgring uit de Pauwstraat: ‘Ik wil even reageren op AVALEX. Wat is Voorburg vuil geworden in plaats van schoon. Die ondergrondse containers werken niet altijd omdat ze vol zijn. Ik loop met mijn huisvuil overal heen. Bij de Van Arembergelaan geeft mijn pasje ‘PAS ONGELDIG’ aan. Dan maar weer zoeken naar een ander. Volgens mij is dat niet de bedoeling. Gek word ik ervan. Die foto’s zie je op veel plekken (Van Duvenvoordelaan) en nog meer. Wij Voorburgers werken wel mee maar Avalexxxxxxxxxxx.Ze moeten die bakken 2x legen in de week maar dan allemaal of moeten we ook weer bellen want ze zijn weer vol’.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.