Eekhoorn gespot in park Sonnenburgh

18 december – Bij het uitlaten van zijn hond zag een oplettende wandelaar vanmorgen een eekhoorn in Park Sonnenburgh. Het huppelende beestje werd achterna gezeten door een groep krijsende halsbandparkieten. De hond sloeg hierdoor aan. Dat er op het Haagse landgoed Clingendeal en in het Haagse Bos veel eekhoorns zitten is alom bekend, maar dat er nu ook een is gespot in een Voorburgs park noemt de wandelaar het vermelden waard. ‘Je vraagt je af hoe het beestje (of zijn er meer?) in Voorburg terecht is gekomen’, mailt hij. ‘In ieder geval niet via een zogenaamde faunapassage’. Dezer dagen komt de man terug in Park Sonnenburgh en hoopt dan een foto te kunnen maken van de bruine eekhoorn. Hij neemt dan ook pinda’s mee.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.