Tussen Kerst en Oud en Nieuw

26 december – Met een beetje fantasie kan dit een variant zijn op een verlate kerstster, maar nee het is de gekleurde aankondiging van vuurwerk dat uit elkaar spat, bedacht door een winkeleigenaar aan de Rembrandtlaan die een Chinees arsenaal van o.a. mortierbommen, lawinepijlen en duizendklappers verkoopt. Voor velen, met name jongeren, is de langverwachte tijd aangebroken om vuurwerk te bestellen. Vanaf morgen kun je het kopen. Het afsteken betekent pijnlijke herrie voor de een, maar spannend en oorverdovend attractief voor de ander. Ook in Voorburg zijn we onderweg naar oudejaarsdag. Maar voor het zover is zullen we er al flink van horen. Er is weinig tegen te doen, getuige de vele klachten. Foto Arthur Corbet.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.