Welke kunstenaar krijgt de ArtiBrak Galerieprijs?

29 december – Meer dan veertig kunstenaars exposeren heel gevarieerd werk op de komende ledententoonstelling bij galerie ArtiBrak (Herenstraat 44). Schilderijen, sculpturen, keramiek, foto’s, sieraden en objecten van papier, glas en perspex tonen een fraaie dwarsdoorsnede van alle disciplines die binnen ArtiBrak beoefend worden. Iedereen is van harte uitgenodigd voor de opening op zaterdag 4 januari om 16.00 uur om samen met voorzitter Kees van Weeren van ArtiBrak het glas te heffen op het nieuwe jaar. Dan wordt ook de ArtiBrak Galerieprijs uitgereikt voor het mooiste werk op de expositie die tot en met 26 januari duurt. Op de foto van Hans van Ommeren een papieren sculptuur van Noud van den Boer, één van de kunstwerken op de expositie. Je mag er de symboliek in zien van alle pieken en dalen van het leven. Een oneindig verhaal, maar de kunstenaar heeft er de naam ‘melody in paarssilver’ aan gegeven.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.