Houten plank als ‘kerstkaart’ van gemeentewens

21 december – ‘Er waait een andere politieke wind in de gemeente’, hoorden we dit jaar nogal eens zeggen door voor- en tegenstanders ervan. Deze reactie vanuit de burgerij is inherent aan beslissingen die genomen worden. Een meetbaar gegeven dat pas later in een balans tot werkelijke inhoud en beoordeling komt. Een van de voornemens van de huidige coalitie was om dichter bij de inwoners te komen. Zou de aankondiging zoals die op de foto aan de Bachlaan bij het Gemeentehuis daar een voorbeeldje van zijn? ‘De gemeente’ als bestuurlijke eenheid in een staat, wenst de voorbijganger op een zorgvuldig gezaagde plank prettige feestdagen. Hoe dan ook een vriendelijk gebaar dat we zo niet eerder zagen. In de boom hangen honderden lichtjes en die maken het geheel compleet in deze donkere dagen van het jaar. Zeker aardig om te zien.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.