Expositie tientallen kunstenaars bij ArtiBrak

28 december – Bijna veertig kunstenaars exposeren in januari heel gevarieerd werk op de komende ledententoonstelling bij galerie ArtiBrak (Herenstraat 44). Schilderijen, tekeningen, sculpturen, keramiek, sieraden en plastieken tonen een maand lang een fraaie dwarsdoorsnede van de vele disciplines die binnen de kunstenaarsvereniging beoefend worden. Op bijgaande foto een van de werken die te zien zal zijn. Arti Brak werk Ber BoomDe tentoonstelling wordt zaterdag 6 januari (15.00 uur) feestelijk geopend door Dick van der Neut, voorzitter ArtiBrak. Dan wordt ook de ArtiBrak Galerieprijs uitgereikt voor het mooiste werk op de expositie die tot en met 28 januari duurt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.