Voorburg CC na 9 jaar terug op hoogste niveau

6 augustus – Voorburg Cricket Club (VCC) is kampioen geworden in de hoofdklasse en maakt volgend seizoen na negen jaar de rentree naar het hoogste cricketniveau van Nederland. Hoewel er door het gemis van zeven basisspelers (o.a. door verplichtingen met nationale elftallen) met enige zorg naar de wedstrijd tegen Bloemendaal werd uitgekeken, bleek de wedstrijd zondag op sportpark Westvliet een niet al te moeilijke opgave. Het totaal van Bloemendaal (114) werd voor het verlies van slechts vier wickets eenvoudig overtroffen. De grote verrassing kwam later op de dag toen bleek dat directe concurrent Hermes DVS had verloren tegen Salland CC. Daarmee viel de titel en promotie wat onverwacht in de schoot van de Voorburgers. VCC1 in 2018

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.