‘Jury’ bij poffertjeskraam MBO-leerlingen

poffer12 december – Leerlingen van MBO-Rijnland kregen de ruimte in Leidsenhage om hun culinaire kunsten te tonen en aan de man te zien brengen. Lang niet eenvoudig maar met enige leergierigheid, enthousiasme en daadkracht kom je een aardig eind. Dat merkte ook Bart Eleveld docent Economie en VVD raadslid die het project opzette. Samen met MKB bestuurslid Jos Zuidwijk (rechts) vormde hij een spontaan opgezette jury bij de poffertjeskraam en lieten zich het baksel goed smaken. Iedereen blij en de leerlingen verdienden er punten mee. ‘Deze leerlingen zijn voor de bedrijven niet alleen de klanten van  morgen maar ook medewerkers die het MKB draaiend houden’, zei Zuidwijk.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.