Aanpak vuildumpterreur met mobiele camera

29 december – Met het ophangen van camera’s bij straatcontainers wil de gemeente een einde zien te maken aan de jarenlange vuildumpterreur van bewoners. Bij wijze van proef zijn camera’s geplaatst bij de Van Egmondestraat hoek Van de Wateringelaan. Het CDA en VVD roepen het college op deze maatregel met mobiele camera’s gemeentebreed uit te rollen. Een motie van die strekking werd gisteravond met een ruime meerderheid aangenomen.vuilcamera DSC06435

Grof afval achterlaten bij containers is de afgelopen jaren een aanhoudende plaag geworden zoals Ap de Heus al vele jaren met zijn wekelijkse afvalrondes door de gemeente met honderden foto’s aantoont. ‘Dat moet ophouden’, vindt de gemeenteraad eindelijk. De proef mag gezien worden als een ware triomf voor De Heus die zich door niets en niemand liet weerhouden het probleem aan de kaak te stellen. Hij bestookte burgemeesters, wethouders, raadsleden en de Avalex met afvalfoto’s waar zij ‘soms stapelgek van werden’.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.