Jezelf stalen met halters en zakken zand

dames sport DSC0636431 december – We zijn aanbeland op de 366ste dag van het jaar waar we een streep onder gaan zetten. Het is maar één seconde tussen oud en nieuw en daar draait alles om vandaag als we dat knettergekke 2020 afsluiten en het maagdelijke 2021 met de beste voornemens beginnen. We kijken uit naar een nieuw jaar, waarin het virus echt afdruipt en iedereen elkaar eindelijk weer onbevangen kan ontmoeten, gestaald door het vaccin. Deze sportieve dames laten zich al stalen door halters en zakken zand. Kom maar op, lijken ze te zeggen op de foto die Ap de Heus bij het station maakte. Hopelijk gezond het jaar uit en maar één seconde verder gezond het glorende jaar weer in. Moge de voorspoed ons ten deel vallen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.