Miljoen koffiepunten via Lions Voorburg naar voedselbank

14/12 – Een wel heel originele kerstactie van de Lionsclub Voorburg. De Lions Huib van Mierlo en Bart Hoogwerff deden een oproep aan bekenden om niet gebruikte papieren punten van DE-Koffie af te staan om daarmee de Voedselbank financieel te ondersteunen. Zij zeggen dat hier 320 mensen (!!) van die Voedselbank mede afhankelijk zijn. De oproep was nog niet gedaan of Van Mierlo en Hoogwerff werden overladen met punten. En dan maar tellen tot blauwe vingers toe. Zij hebben inmiddels bijna een miljoen punten binnen, dat is goed voor circa 5000 euro. De actie lijkt een landelijk vervolg te krijgen. Voor meer informatie: www.lionshelpen.nl. Waardenpunten kunnen de gehele decembermaand ingeleverd worden op 3 adressen binnen onze gemeente. Hotel Centraal, Vlietweg 130. Restaurant Papermoon Herenstraat 175 en drogisterij COCO Rembrandtlaan 61. Kijkt u nog even in de la?
Zie ook SBS: http://www.hartvannederland.nl/nederland/zuid-holland/2012/koffiepunten-voor-het-goede-doel/

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.