Politiek wil nu snelle actie voor nieuwbouw Rustoord

21/12 – VVD en Gemeentebelangen juichen de doorbraak rond de planvorming van Huize Rustoord toe. Gisteren werden de handtekeningen gezet. De politieke partijen pleiten nu voor snelle sloop en als eerste de bouw van een nieuw zorgcentrum. ‘Dit is goed nieuws voor onze senioren’, zegt Astrid van Baalen, fractievoorzitter VVD. ‘Wellicht kunnen zij hier de Kerst 2013 gaan vieren’. Dat is wel heel optimistisch maar het idee erachter is dat nu raadsbreed alles op alles gezet moet worden om dat doel te bereiken. Gemeentebelangen zegt de situatie rondom de zorgcentra op de voet te blijven volgen, ‘want een essentiële voorziening als ouderenzorg mag niet ontbreken in deze gemeente’. Foto van het ‘VVD-elfje’: Ap de Heus.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.