Rudi en Ria Brummer: Het eerste gouden bruidspaar 2013

02/01 – Feest in huize Brummer aan de Laan van Nieuw Oosteinde. Daar bracht de heer Rudi Brummer vanochtend zijn vrouw Ria een heus bruiloftsontbijt met een groot boeket rozen op bed. Beiden zijn vandaag 50 jaar getrouwd en het gouden bruidspaar is daarmee het eerste in de rij Voorburgers die dat jubileum dit jaar vieren. Vanmiddag was er een feest voor familie en vrienden. Daar werd deze foto gemaakt door neef Robert Huiberts die Voorburg Insite op de hoogte bracht. Niet onvermeld mag blijven dat het bruidspaar ook een felicitatiebrief kreeg van de burgemeester en de gemeentesecretaris, vergezeld van een mooie bos bloemen. Rechts een foto die gemaakt werd op de trouwdag 50 jaar geleden in Utrecht waar de bruid toen nog woonde, maar vanuit Voorburg kwamen er drie nieuwe Brummers bij: Marco, Peter en Michiel.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.