Stunt ondernemer: Kerstbomen thuis bezorgd

14 december – Bloemenkiosk Juliana (tegenover de Koningkerk) met aan het roer ondernemer Bas Matthijssen heeft het in de afgelopen 20 jaar nog niet zo vaak meegemaakt met de kerstbomenverkoop als dit jaar. Op 2 december stonden de mensen er al bij hem voor op de stoep. En nu, 12 dagen later is hij bijna los van de meer dan 400 bomen die hij uit het Duitse Sauerland liet komen. Daar kan Matthijssen beschikken over een mooi perceel bomen. Misschien komt de prima verkoop ook door de stunt die hij bedacht tegenover de actie van de Gamma e.d. die kerstbomen in netjes verkopen: het thuis bezorgen van de kerstboom na deze eerst zelf bekeken te hebben. ‘Er zijn veel oudere mensen en alleenstaanden die graag thuis een kerstboom willen hebben maar die niet kunnen ophalen’, zei hij tegen Ap de Heus. Mooie stunt van Bas!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.