Wang Choy nieuwe voorzitter Stadsmuseum

18 december – Per 1 januari a.s. heeft het Stadsmuseum Swaensteijn aan de Herenstraat een nieuwe voorzitter. Het is Wang Choy die na 10 jaar duwen en trekken stopt als voorman van de op 31 december op te heffen VOOV, de ondernemersvereniging in het oude centrum. Gisteravond maakte Choy zelf zijn benoeming bekend in de gemeenteraad. Hij vroeg de raadsleden in te stemmen met het nieuwe Ondernemersfonds Oud-Voorburg, hetgeen later op de avond ook gebeurde. Walter Rosbenders van Gemeentebelangen zette grote vraagtekens bij een door wethouder Van Ostaijen ontvangen bericht dat als spam beoordeeld werd. Had de wethouder het bericht nu wel of niet gelezen? De enige ondernemer die overigens bij de behandeling van het Ondernemersfonds nog even een kijkje kwam nemen was John Prins van restaurant Bernhard, hier op de foto met Wang Choy. Het was de laatste raadsvergadering dit jaar. We hebben het even gehad. Foto Ap de Heus.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.