Werven in de winter, sporten in de zomer

15 december – Hoewel de sport weinig met winter op heeft zijn het toch spannende dagen voor het bestuur van Voorburg Cricket Club. ‘Wie wordt het honderdste jeugdlid tussen de 6 en 17 jaar’, is namelijk de grote vraag en er wordt naar uitgekeken om de 100ste junior te kunnen verwelkomen. Misschien nog wel dit jaar. VCC heeft een groeiende jeugdafdeling met inmiddels 96 leden. De 100ste wint een gratis lidmaatschap èn een clinic van een professionele coach op school! Eerst een kijkje nemen? Je bent welkom bij de indoortrainingen op zondagochtend in de Maartenshal aan de Marcellus Emantslaan. meldt het bestuur uitnodigend. ‘Je moet kunnen sprinten, duiken en gooien. Daarnaast mag je de bal zo hard mogelijk het veld uit slaan. En tot slot, vangen wel met blote handen!’

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.