‘De straat’ praat mee over profiel burgemeester

13 december – ‘Integer – een krachtig figuur met lef – makkelijk kunnen omgaan met bevolking – een goed bestuurder – iemand met gevoel voor historie’. Ziehier enkele van de kwalificaties die fractievoorzitters noemden bij hun gisteren gehouden straatactie ‘op zoek naar een nieuwe burgemeester’. In gesprek met de winkelende inwoners kregen zij een beeld van hoe het publiek erover denkt. De reacties ‘worden meegenomen’ in de uiteindelijke bepaling van de profielschets. Op de foto de in het gemeentelijk wit gestoken fractievoorzitters Jan Willem Rouwendaal (SGP) en Philippine Hohage (Partij Hohage) die in het oude centrum van start gingen met promoten en folders uitdelen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.