Hoteldirecteur promoot historisch Voorburg per fiets

17 december – Als het om promotie van het historische centrum gaat helpen alle beetjes. En…….geen gelegenheid voorbij laten gaan de kans daarop te pakken. Zo werd ook een duit in het zakje gedaan door directeur Jean- Luc Baeriswyl van Hotel Movenpick. Hij greep die kans aan om voor de camera van het internationale milieukanaal GreenGlobe een verhaaltje te vertellen over alle bijzonderheden van het oude Voorburg met Huize Swaensteyn op de achtergrond. Die zender vond het van betekenis dat stadsverkenning door hotelgasten niet alleen met de benenwagen kan maar ook met fietsen die het hotel voor zijn gasten heeft. De Amerikaanse cameraman vond het prachtig.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.