Stalling voor rollator onder het balkon

rollator-20160926_1038526 december – Als het kabinet wil dat mensen langer zelfstandig kunnen blijven wonen dan moet ze ook investeren in ‘rollatorhuisjes’ als deze. CDA-Raadslid Aart Paardekooper (rechts) gaat er in elk geval voor pleiten. Als voorbeeld diende het bouwwerkje onder een balkon aan de Johan de Meesterstraat. Buurtbewoonster Annemarie Koerten had zich sterk gemaakt voor de rollatorstalling van mevrouw Meijburg. Het CDA hoorde van het initiatief, sprong in en samen met huisbaas Vidomes kwam het tot spijkeren. Oudere bewoners van deze straat kunnen hun rollator maar moeilijk kwijt in de smalle portieken. CDA-raadslid Hans Geurts zoekt oplossingen voor portieken die niet rollator-proof zijn. (foto: Hans Geurts)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.