Sint nog even te gast bij basisschool Essesteyn

sint25 december – Onze onderwijs-correspondent meldt het volgende: ‘Als laatste publieke activiteit dit jaar in Voorburg was Sinterklaas te gast op basisschool Essesteijn. Ondanks de kou, kreeg hij en zijn Pieten een warm muzikaal onthaal onder leiding van meester Kees Sijbrandij die een podium vol gitaristen had opgeleid en ook directeur, meester Perry zo gek kreeg om mee te spelen op zijn drumstel. Ruim 500 kinderen en vele ouders zongen hem buiten toe. Binnen werd er door de kinderen opgetreden, haalden de Pieten hun grapjes uit en werden de kinderen uiteraard verwend. Het zal nog lang onrustig blijven op al die adressen in Voorburg waar Sint en Pieten vanavond naar toe gaan’.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.