Paspoorten en rijbewijzen terug in Voorburg

7 december – Het kan weer! Voor paspoorten en rijbewijzen kun je vanaf medio januari 2017 weer terecht bij een servicepunt dat in Huize Swaensteyn gevestigd wordt. Het servicepunt is van 10.00 – 14.00 uur open op woensdag, vrijdag en zaterdag. ‘Veel inwoners van Voorburg hebben ons aangeven dat zij ook graag in Voorburg dit soort zaken willen afhandelen’, zegt Walter Rosbenders, fractievoorzitter GBLV die de komst van een gemeentelijk servicepunt in historisch Voorburg heeft bepleit sinds de verhuizing van het gemeentekantoor naar L’dam. Vanuit de Voorburgse burgerij was het Mary Oosterveer die geen gelegenheid voorbij liet gaan om hier een servicepunt terug te krijgen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.