GBLV claimt komst Servicepunt Swaensteyn

11 december – Las u ook dat stukje over de paspoorten en rijbewijzen waarvoor je binnenkort niet meer vanuit Voorburg naar het gemeentehuis in Leidschendam hoeft? Partij GBLV bracht het bericht hierover als eerste naar buiten. De gemeente volgde enkele dagen daarna met een officiële vergelijkbare mededeling.

Was GBLV de gemeente te snel af? Ja, en niet geheel zonder reden want het onderwerp werd politiek geclaimd als wapenfeit dat aan de partij-CV kan worden toegevoegd. GBLV was namelijk precies vijf jaar geleden (december 2012) de eerste partij die vond dat je ook in Voorburg paspoorten en rijbewijzen moest kunnen blijven vervangen en dat deze servicedienst niet zou mogen meeverhuizen naar het ambtelijk centrum in Leidschendam.

Het raadslid Frank Rozenberg stelde er toen vragen over in de gemeenteraad. En nu GBLV leidend is in de coalitie kwam de bal mooi op de stip en trof doel. Intussen zijn we vijf jaar en enkele experimenten met een Voorburgs loket verder en weten we dat in Huize Swaensteyn een ‘servicepunt’ komt. Maar welke inhoud wordt precies aan een servicepunt gegeven? Het verleden heeft bewezen dat je daar heel duidelijk in moet zijn om nieuwe discussies te voorkomen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.