Rotary Voorburg: 275 volle kratten voor voedselbank

17/12 – Opnieuw een goed voorbeeld van de helpende hand. De Rotaryclub Voorburg hield samen met Innerwheel en 35 vrijwilligers op het KJplein de jaarlijkse inzamelingsactie voor de Stichting Buren en de voedselbank voor Leidschendam, Voorburg en de Haagse wijken Bezuidenhout en Mariahoeve. Met alle succes van dien. De actie bracht maar liefs 275 kratten aan allerlei produkten op, 35 meer dan vorig jaar. ‘Er is weer zeer gul gegeven’, zegt voorzitter Nan de Smet, voorzitter van de stichting. ‘Bij veel klanten bleef het niet bij één boodschap, maar zij gaven er meerdere. Sommigen kochten alles wat er op het lijstje stond. Ontroerend was een vrouw die met een vol mandje kwam en vertelde dat ze zelf afhankelijk van de voedselbank was geweest, maar dat ze nu weer genoeg geld had om iets terug te doen’. Naast de giften van de klanten heeft AH Koningin Julianaplein zelf een container goederen geschonken. Op de foto enkele vrijwilligers die winkelend publiek opwachtte en keuzekaartjes met produkten gaven.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.