Zegen en groen licht voor opknappen omgeving Kerkbrug

18/12 – Bewoners van het Oude Centrum geven wethouder Heleen Mijdam het groene licht om het gebied rond de Kerkbrug op te knappen en dat laat zij zich niet twee keer zeggen. Het gevraagde geld van de provincie is binnen en begin januari gaat het meteen gebeuren om het geheel 15 april te kunnen opleveren. ‘Die datum staat voor mij vast’, zegt de wethouder. ‘Dat is het ook begin van het vaarseizoen. De Kerkbrug en omgeving liggen er dan puntgaaf bij’. Alles wat daar nu aan straatmeubilair, hekken en borden in de loop der jaren lukraak is neergezet verdwijnt. ‘We kiezen voor kwaliteit en niet voor rommel’, zegt Mijdam. Gisteravond konden omwonenden vragen stellen over het project maar de opkomst in Huize Swaensteyn was matig. Een goed teken. De voorinformatie was kennelijk in orde en je zou kunnen zeggen dat het hele dorp ongezien instemt met het verbeterplan. Ook wethouder Peter van Ostaijen (CDA) kwam even kijken, zag dat het goed was en gaf de aanpak van collega-Mijdam (VVD) zijn zegen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.