Altijd door Voorburg wandelende Nico de Raadt overleden

18/12 – Op zijn 77ste verjaardag is gisteren mr Nico de Raadt overleden, bewoner van de Rozenboomlaan. Velen hebben hem misschien niet persoonlijk gekend maar in het Voorburgse straatbeeld werd hij vaak gezien als een bekende verschijning met zijn opvallende woeste grijze baard en wapperende regenjas. Nico de Raadt leidde een eenzaam bestaan en was altijd onderweg, kilometers per dag lopend door Voorburgse wijken. Tijdens zijn dagelijkse kopje koffie bij de firma Hoogvliet aan de Herenstraat werd hij eind vorige week onwel. In het ziekenhuis Westeinde werden hartproblemen geconstateerd en maandag overleed hij in zijn slaap. Zaterdagochtend om 08.30 uur stopt de rouwwagen bij zijn huis op nummer 17 waar hij zijn hele leven heeft gewoond. Dat is de enige gelegenheid voor belangstellenden om afscheid van hem te nemen voorafgaand aan de crematie. Frits Koppe gold als buurman als zijn vertrouwenspersoon die zondag als laatste nog contact met hem heeft gehad.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.