Gemeenteraad borrelt collegiaal het kerstreces in

19/12 – De Gemeenteraad sloot gisteren een van haar meest tumultueuze jaren van het laatste decennium af. De coalitierijen van PvdA, VVD, CDA en D66 bleven in 2012 gesloten en ondanks hete politieke hangijzers in het zadel, terwijl de oppositie geen gelegenheid voorbij liet gaan om de vinger op plaatselijke zere plekken te leggen. En dat waren er nogal wat. In veel gevallen hadden Gemeentebelangen en GroenLinks gelijk, maar kregen het maar niet verzilverd. 2013 wordt een belangrijk jaar. We gaan dan weer op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2014. Maar eerst gaan de dames en heren volksvertegenwoordigers met Kerstreces. Gisteravond werd het collegiale glas geheven op de feestdagen. Marjan van Giezen (PvdA) en Hans Peter Klazenga (Gemeentebelangen) vonden elkaar liefdevol tijdens de borrel, zo meldt Ap de Heus die de camera paraat had.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.