Goed einde restauratie parkmonument Juliana & Bernhard

19/12 – Van paars naar lila en van rose naar rood. Deze kleuren kwamen de laatste maanden voorbij in de berichtgeving over de restauratie van het monument in het Juliana en Bernhardpark. En vandaag kunnen we eindelijk de eindkleur van de betonnen bank zien: tegen het steenrood aan en absoluut niet onprettig om naar te kijken. Wethouder Heleen Mijdam die het monument na de lange restauratie vandaag in gebruik stelt, is er dan ook blij mee. Met kromme tenen zag ook zij dat het in het begin even fout ging met de kleurbepaling maar het eindresultaat telt. Ook de heer Drabbe van de wijkvereniging Oud Voorburg vindt dat het momument er weer fraai bijstaat. Bij de entree van het park zijn nieuwe muurtjes in originele stijl opgetrokken. Vanochtend legden de mannen van de firma Burgy er de laatste hand aan. De restauratie is ten einde en Voorburg is weer een stukje verder opgeknapt. Een pluim dus.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.