Kerstboom uit Hranice brengt licht in de duisternis

12 december – Het is toch maar weer gelukt, de lichtjes in de kerstboom uit Hranice sprongen vanmiddag aan en kijk op de foto van Anita Streefland hoe mooi wel niet. Winkeliersvereniging VOOV, tot 1 januari onder leiding van voorzitter Wang Choy, bood de verlichting aan. Dominee Sterrenburg (links), organisator Frans van Veen en de heer Langer (inwoner van onze Zusterstad Hranice) ontstaken de lichtjes. Traditiegetrouw zongen de Caroll Singers van de Lusthofschool kerstliedjes met muzikale omlijsting van de Dickens kerstmannen van muziekvereniging Sint Caecilia. Daarna werd in het bijgebouw van de Kerk op Gluhwein en chocolademelk getrakteerd. Ap de Heus (andere foto’s) meldt dat er vreemd genoeg niemand van het College van B&W aanwezig was om dit feest mee te maken. Wat een betrokkenheid! Gelukkig wel o.a. de raadsleden Astrid van Eekelen (VVD), Marian Cornelisse (GroenLinks), Frank Rozenberg en Walter Rosbenders van de partij Gemeentebelangen en Tilly Zwartepoorte van Theater Ludens.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.