Gemeente beoordeelde belastende mail als spam

13 december – Het zou zo maar kunnen dat de ellende rond het Ondernemersfonds een politiek staartje krijgt in de richting van CDA-wethouder Peter van Ostaijen (Economische Zaken). Circa twee maanden geleden werd een voor hem bestemde mail aangezien voor spam en niet gelezen. ‘Rijk worden van goede doelen’, stond er bovenaan die mail, meldt De Telegraaf. Dat kan verwarrend gewerkt hebben, maar we mogen toch wel aannemen dat persoonlijk aan Collegeleden gerichte mails spamvrij zijn. Anders deugt er iets niets met de ICT op het stadhuis. Maar ja, de mail met de toen al belastende informatie over de beoogde voorzitter van het Ondernemersfonds werd dus niet gelezen. De vraag die ook rijst is van wie de mail afkomstig was. Met andere woorden: wie wilde Joep van der Wolk toen al beentje lichten door zijn vage rol rond goede-doelen-stichtingen bij de wethouder aan de kaak te stellen? En beste lezer, mocht u ooit een onbeantwoorde mail naar een van de de wethouders gestuurd hebben, dan weet u dat uw mail als spam bestempeld werd. Wat een geklungel daar! We eisen een spam-onderzoek.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.