Teller bij Lionsclub Voorburg: 8.021.000 DE-punten!

13 december – Lionsclub Voorburg begon vorig jaar december een inzamelingsactie van Douwe Egberts (DE) Waardepunten. Drie miljoen punten werden met medewerking van DE ingewisseld voor 5600 pakken koffie en aan 12 voedselbanken door het land gegeven. Deze banken zitten om koffie te springen! Na dit succes gaat de inzameling nu landelijk door. Maar liefst 40 LEO- en Lionsclubs en heel veel particulieren hebben zich bij deze inzamelactie aangesloten. De koffie wordt plaatselijk verdeeld. De Voorburgse actie krijgt landelijk grote navolging door de bom aan publiciteit. Erg goed nieuws is dat DE ook dit jaar de opbrengst met 15% verhoogt en de distributie van alle koffie naar de voedselbanken verzorgt. De in Voorburg verzamelde punten komen ten goede aan Voedselbank Stichting Buren. De Lionsclub vraagt particulieren de punten zelf te tellen en het totaal op de envelop te noteren. In Voorburg kunnen de punten tot 31 december 2013 worden ingeleverd bij Drogisterij COCO, Drogisterij De Waag, Knetemann Quality Fitness, Kolbe Adviseurs op Ooghoogte, Primera, Tuincentrum Hofwijck en Bruna Leidsenhage. ‘U kunt de waardepunten ook opsturen naar: Lionshelpen, Postbus 151, 2270 AD Voorburg. Voor de laatste stand zie www.lionshelpen.nl’, zegt Lion-coördinator Jaap Stelling.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.