Hopelijk minder ergernis voor buren van politiebureau

13/12 – Voor de deur bij het politiebureau op de grens van Voorburg en Leidschendam, worden drie extra parkeerplaatsen aangelegd. Prettig dat het College hiertoe besloten heeft, maar spontaan gebeurde dat niet. Er waren nogal wat klachten voor nodig van o.a. de bewonersvereniging Park Veurse Hout. Het komt vaak voor dat mensen die in het politiebureau iets te melden hebben hun auto’s op en rond de IJsvogellaan parkeren. Dat gaat ten koste van de toch al schaarse ruimte voor bewoners, die dan soms rondjes moeten blijven rijden om hun auto kwijt te kunnen. Er wordt door bezoekers aan het bureau bovendien ook nog wel eens verkeerd geparkeerd op trottoirs, zonder dat ze hiervoor een bekeuring krijgen. Bewoners daarentegen krijgen op diezelfde plekken wel een bekeuring van parkeercontroleurs. Dat is meten met twee maten. Maar ja, de ene keer wordt iets wel gezien en het andere moment juist niet. Hopelijk verandert die ergerlijke situatie door de nieuwe parkeerplaatsen met beperkte verblijfsduur die nu aangelegd worden.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.