Collectie van honderd kerststallen uit de hele wereld

13/12 – De een spaart postzegels, een ander is verslingerd aan woordspelletjes. Die hobby’s kunnen moeiteloos het hele jaar door bedreven worden. Dat ligt met kerststallen even anders. Daar moet je een beetje voor in de stemming zijn en dat lukt bij ons niet als het hoogzomer is. Vandaar dat mevrouw Van Kalsbeek juist deze maand letterlijk uitpakt en wil laten zien hoe haar collectie van circa honderd kerststallen eruit ziet. Dat deed zij vandaag in de Opstandingskerk waar bezoekers tekst en uitleg kregen over de kerststal van land tot land. Een heel kijkspel dat fotografisch werd vastgelegd door Ot Douwes. Kinderen keken hun ogen uit en waren een en al oor toen een medewerkster haar boeiende verhaal deed.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.