Voorburgers gezocht voor winterse loop in Stompwijk

14/12 – Vanuit het stadsdeel Stompwijk komt de oproep aan sportievelingen uit het stadsdeel Voorburg om op 8 januari in te haken op de Meerhorstloop. Dit evenement wordt al 29 jaar gezien als een manier om het nieuwe jaar fris en lenig te beginnen en steeds meer mensen voelen hier voor, winters weer of niet. Het is eerder een prestatieloop dan een wedstrijd, meldt organisator Tino Verburg die zich al vele jaren verzekerd weet van fanatieke hulp van mede-Stompwijker Wybo Lelieveld de oud-top atleet. De Meerhorstloop kent fraaie parcours door de polders. Als afstanden gelden de 5, 10 en 15 kilometer voorafgegaan door de 1.8 kilometer voor jongeren. Sportieve Voorburgers die been zien in deze loop kunnen via Wybo (071-5803546) nadere informatie krijgen. Een meerennende delegatie vanuit het College van B&W en/of Gemeenteraad wordt natuurlijk op prijs gesteld. Met z’n allen de mooie polders in!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.