Kaarsjesavond Herenstraat opnieuw tot Hofwijck aan toe

23/12 – Morgenmiddag/avond vindt in de Herenstraat en zijstraten de traditionele Kaarsjesavond plaats. Dan gaat vanaf 17.00 uur de openbare verlichting uit om alle kaarsjes en lichtjes in de vensterbanken feeeriek te zien branden. Maak uw gezellige kuier-rondje door het historische hart Voorburg compleet door ook Hofwijck bij avond te bezoeken. Zin in warme chocolademelk of een gepofte kastanje? Daar laten ze u niet zomaar gaan. Er is een bijzondere tentoonstelling ingericht over hoe het met kerstboomversiering ging tussen eind 19e eeuw tot circa 1960. Hofwijck is ook op Tweede Kerstdag open. Alleszins de moeite waard om hier Kerstmis 2011 sfeervol in te luiden.

Als altijd zullen tussen 17.00 en 21.00 uur vele honderden mensen naar de Herenstraat en omgeving komen. Even zovelen komen dan vrienden en bekenden tegen en zij laten de gelegenheid niet voorbij gaan om elkaar plezierige dagen te wensen. Tussendoor een hartig hapje hier en een warm drankje daar. Vorig jaar lag er sneeuw, deze kaarsjesavond gaat dat niet lukken. Kijk ook even naar de kerstbomen rond lantaarnpalen waarin veel kinderen hun wensen hebben opgehangen. Speciaal voor u en ons allemaal. Winkeliers doen hun best om deze zo typisch Voorburgse kaarsjesavond, ongeacht het weer, andermaal tot een succes te maken. Het begin van de Kerst.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.