Kale kerstboom nog voor Kerstmis de deur uitgezet

24/12 – Kerstbomen in huiskamers verliezen in de loop van de maand hun naalden, de een wat sneller dan de ander. Niets nieuws onder de zon zou je zeggen, maar gistermiddag – 24 uur voor kerstavond – stond Ap de Heus als doorgewinterde wijkvertegenwoordiger toch wel even met zijn ogen te knipperen toen hij op de Nicolaas Beetslaan een al volledig kale kerstboom bij de afvalcontainer zag staan. ‘Terwijl de kerst nog moet beginnen’, mailt Ap verbaasd. ‘Dit is voor mij een raadsel en ik heb zoiets nog niet eerder gezien vlak voor de kerstdagen’. Er zijn volgens ons vier verklaringen te geven voor het ‘waarom’ van die opmerkelijke boom. Hoeveel verklaringen heeft u hiervoor?

REACTIE van Fred: ‘Veel scholen en bedrijven zetten een kerstboom neer. Maar, omdat ze dicht zijn tussen kerst en nieuwjaar, of zelfs langer, wordt de boom voor kerst al gedumpt’.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.