Midwinterfeest bij boerderij Essesteijn en de molen

15 december – In en om boerderij Essesteijn wordt komende zaterdag 19 december een midwinterfeest gehouden als gezamenlijke activiteit van de bewoners in ‘polderschap Essesteijn’. Er is aan alles gedacht om er een ware en sfeervolle feestdag van te maken. Imker Hanneke van Rooijen gaat kaarsen maken (en verkopen) van bijenwas. Volop gezelligheid ook met het in elkaar zetten van lampionnen door de buitenschoolse opvang Ziezoo en aanwezige kinderen, een heuse kerststal van molenaar Bram Zonderop, een in kerstsfeer gehulde molen De Vlieger en met de Voorburgse acteur Stephan Evenblij als verhalenverteller. Voor elk van wils. In Dekkershoeve kan men de hele middag terecht voor appelflappen, oliebollen, warme chocolademelk en glühwein. Het orkest Sint Caecilia verzorgt in de namiddag een uitvoering met kerstliederen. Toegang tot het feest is gratis, maar voor sommige activiteiten wordt een bijdrage gevraagd.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.